company blog

Snemanje glasbenega videospota z bitko

Grad Struga, 5.5. 2012

Pričetek ob 08:00

 

Snemal se bo prvi videospot Gite za pesem z viteško tematiko (pesem bo na cd-ju, ki bo sicer izšel konec leta).

Pomerili bomo moči sami s sabo in skušali doseči čim boljši rezultat, predvsem pa s pomočjo kolegov srednjeveške slovenske scene in kamermana končno posneti čim boljšo bitko. Večji, skupinski del spota z bitko, se bo snemal na Strugi v soboto 5.5., manjši del bomo s tremi glavnimi liki na drug datum posneli v Strunjanu. V primeru slabega vremena se skupni snemalni dan prelaga predvidoma na naslednjo soboto, 12.5.

Vabljeni vsi fantje, vitezi s svojo opremo ali brez (dobijo jo na snemalni dan pri Volku), ki bi z veseljem bili del našega snemalnega podviga in piknika za nastopajoče na Strugi, ki mu zvečer sledi.
Znanje veščine boja pri ni nujno potrebno za vse nastopajoče, nekateri bodo v prednjem, drugi v zadnjem planu, važno, da se ustvari občutek številnosti.
Iščemo tudi enega jezdeca s konjem.

Scenarij glede na število oseb se že pripravlja. Udeležbo mi prosim potrdite do 15.4. na moj ali na mail Svitarja. Po tem datumu vam pošljem scenarij prirejen številu nastopajočih. Vnaprej lahko izberete, ali boste med branilci ali med napadalci, kot vam leži na duši Vsaka viteška duša več, nam je vredna zlata!

Dobrodošli!

Novica je bila objavljena Monday, April 2nd, 2012 ob 12:12 pm in spada v kategorijo Glasba, Grad Struga.

Post a Comment