company blog

Predavanje: Kako razviti instinkt?

Grad Struga, 16. novembra, 2013 ob 18:00

Saša Ropač:

KAKO RAZVITI INSTINKT IN SLEDITI SVOJIM PRAVIM POTEM?


V okviru muzeja gradu Struga vas vabimo skozi predavanja k združevanju in spoznavanju, odkrivanju vaših potencialov, kjer vas bomo enkrat mesečno popeljali skozi različne tematike, ki se dotikajo vsakdanjega življenja in zaznavanje sveta kot tudi vas samih.
V sodobnem času se malokrat zaustavimo, morda vprašamo, kam hitimo, kam bežimo? Tempo življenja nas postavlja v hiter dnevni ritem zunanjega sveta, le malokrat pa se spustimo v misli z vprašanji:
OD KOD SMO, KDO SMO, ZAKAJ SMO, KAM GREMO? KAKO RAZVITI INSTINKT IN SLEDITI SVOJIM PRAVIM POTEM?
Mnogokrat skozi različna izkustva spregledamo ključne smeri, ljudi, namige, svoj lasten instinkt, ki bi nas popeljali do notranjega miru, skladnosti s samim seboj in svetom okoli nas.

V predavanjih vas bomo popeljali do različnih notranjih spoznanj, postopkov, kjer boste lahko pričeli sebe razumevati v širši celoti, neomejeno na običajne zaznave in čutil. Morda bo znotraj vas vzniknilo spoznanje, morda tudi že imate to vedenje, da ste bitje ljubezni, ki ljubi in spoštuje samega sebe, kot tudi druge. Iz te točke, pa lahko ustvarjate svojo pozitivno realnost, srečo in harmonijo v sebi, kot tudi okrog vas.

Vstopnina: 8€.


Istega dne bodo potekali ob 10:00, 13:00 in ob 16:00 na Strugi doživljajski ogledi, za katere lahko preko spletne strani KUPONKO od 8.11.2013 kupite vstopnice po 50 % znižani ceni!

Novica je bila objavljena Monday, November 4th, 2013 ob 11:21 am in spada v kategorijo Grad Struga.

Post a Comment