company blog

Branje knjige “Kraljica”

Grad Struga, 9.9.2014 ob 19h – v sklopu duhovnih večerov vas vabimo na dogodek:

PRVI MISTIČNI VEČER V SKLOPU POSEBNIH PREDSTAVITEV KNJIGE “KRALJICA 7136 – PREROKBA RDEČEGA KAMNA”

Šola zavestnega življenja v sodelovanju z zavodom Svitar organizira mistični večer z Vesno Kravcar na gradu Struga pri Otočcu.

Kraljica

 

Polna Luna. Grad. Noč v soju bakel in svečk. Zgodbe o Ljubezni.

Noči polne lune imajo posebno moč, zato je bila potrditev tega čudovitega datuma takojšnja. Izvedenih bo 13 posebnih predstavitev na čarobnih krajih po Sloveniji. Začenjamo na Strugi pri Otočcu.

Dogodek ne bo zgolj predstavitev, temveč čutno, izkustveno in čarobno doživetje Besede, ki je veliko več kot to. Knjigo “Kraljica 7136 – prerokba Rdečega Kamna” je avtorica Vesna Kravcar napisala v trinajstih dneh v Egiptu, lani, v času največje revolucije te dežele. Knjiga nas vodi skozi trinajst posebnih Zgodb, ki so povezane s Prerokbo. Zgodbe so starodavne in hkrati brezčasne. Vodijo nas po labirintih izkušenj, skozi temačne tunele do zvezd, ustvarjajo zdravilne vibracije ter odklepajo skrite kode podzavesti. Knjiga se bere drugače. V trenutku Stika nas Zgodbe popeljejo skozi Prostor in Čas, kjer ne obstaja nič drugega kot Ljubezen.

Začnemo z poslušanjem 1. Zgodbe, ki govori o Odpuščanju. V kolikor ste eden, ena izmed poklicanih, duša ne bo pustila dvoma, da je to to.

Obvezne so prijave preko: www.vesnakravcar.si zaradi evidence udeležencev. Dogodek je brezplačen, če kdo čuti, lahko prostovoljno prispeva za prostor.

Knjiga bo na dan dogodka na razpolago tudi za nakup, gre pa za omejeno, posebno izdajo 222. knjig. Več o knjigi si lahko preberete na: www.vesnakravcar.si

Novica je bila objavljena Monday, August 25th, 2014 ob 4:30 pm in spada v kategorijo Uncategorized.

Post a Comment