company blog

Zgodovinska poroka na Strugi

”Tukaj bi se rada poročila!” ali ”Želiva zares nekaj prav posebnega.”
Tako se na Strugi običajno začne pogovor o skupnem projektu najlepšega dne v življenju. Vendar pa tudi mi vabimo v svoj dom le prave ljudi. Če energija med nami postane zaupanje, začnemo skupaj tkati zgodbo.
V živem muzeju gradu Struga prirejamo posebne poroke za posebne mladoporočence, v katerih se prepletajo vse veščine naše igralske skupine. Na izbrani dan se z zgodovinskim programom in vsem svojim žarom posvetimo zgolj enemu paru, njunim željam, osebnosti in razpoloženju. Tako lahko mlada dva pri nas začutita širino brezčasnosti in hkrati toplino doma, brez da bi ju skrbelo, ali bo za njune svate in za protokol dobro poskrbljeno.
 * * *
  Delček pohvale neveste:
,,Naj se še enkrat zahvaliva za to čudovito doživetje, za naju je bil to popoln poročni dan. Tako midva, kot prav vsi svatje, smo bili navdušeni nad tem res posebnim doživetjem (svatje so že med dogodkom ugotovili, da bi lahko “tole ponovili naslednji teden”).
Toliko lepih trenutkov in presenečenj, ki ste jih pripravili, so obred tako lepo obogatili, da sva potrebovala cel teden, da sva vse utrinke predelala, podoživela, jih strnila… in ob tem zelo uživala 🙂 Glasba, čudovito petje, obredi, blagoslovi…
 * * *
Ob pogostitvi s hrano mojstrske kuhinje Hotela grad Otočec vam pripravljamo zgodovinski program grajskih gostiteljev, ki vključuje sprejem za goste, obrede, igre za svate, igran ogled gradu, animacije plesa in bojevanja, staro glasbo…
S poročnimi programi gostimo tudi na gradu Bogenšperk ter ob povabilu na drugih gradovih kot so Stari grad Celje, Otočec in drugi.
* * *
ČE STA NAŠ POSEBNI PAR,  nas prosimo kontaktirajta preko vmesnika ali pokličita na GSM: 031 230 163 in nam zaupajta vaše želje.
Celotna galerija ZGODOVINSKA POROKA NA GRADU STRUGA:
Novica je bila objavljena Tuesday, July 7th, 2015 ob 2:46 pm in spada v kategorijo Glasba, Grad Struga.

Post a Comment