company blog

Zadnje priložnosti za družinski Doživljajski ogled gradu Struga!

Ne zamudite zadnjih priložnosti za družinsko Doživetje na gradu Struga!

Grad Struga, 23.9.2018 ob 10h do 12h

20180505_DSC_0078-1

20180505_DSC_0102

Gradovi živijo. Skozi stoletja nizajo zgodbe graščakov, vojn, zmag, životarjenj in razcvetov. Kakšne so njihove zgodbe? Na Strugi živeča Eleonora, hlapec Rudi in ravno prispeli vitez Barbo vam gotovo ne bodo pustili, da jih zgolj poslušate, temveč vas bodo, tako otroke kot starše, preizkušali v veščinah meta sekiric, podkvic in plesa ter izpraševali, premamili vas bodo v svojo igro, ki bo postala otrokova igra, njegov izziv in vaš užitek.

Doživljajski ogled gradu Struga ni zgolj ogled, temveč je potegovanje otrok za mladega viteza ali damo oziroma za čudežni kovanček iz grajske kovnice. Otroke bomo vključili v struško pripoved zgodovine z različnimi ugankami in nalogami. Da ne bodo zanemarjene niti njihove spretnosti, bomo zanje pripravili tudi tekmovanje v metu bojnih sekiric in podkvic. Ker sta se mladi paž in gospodičnica vedno učila tudi omike in umetnosti, vas bo Eleonora naučila enostaven historični ples v grajski sprejemnici. Vitez Barbo bo s pomočjo otrok zakuril v grajski kovačiji, med otroki bomo najbolj zagretima dali priložnost, da se preoblečeta v viteza in damo…

Ob tej priložnosti bomo za družine zopet znižali ceno doživljajskega ogleda. Namesto 11 €/osebo, lahko ogled izkusite za 7 €/osebo. Program je najboljši za družine z otroki med 4. in 14. letom starosti. Obvezne so predhodne rezervacije na telefonsko številko: 031 230 163, ali na mail svitar@svitar.si, do sobote 22.9.2018.
Dogodek se izpelje ob najmanj 30 prijavljenih. Na dogodek sprejmemo do 50 oseb.

Novica je bila objavljena Friday, September 21st, 2018 ob 2:41 pm in spada v kategorijo Grad Struga, Uncategorized.

Post a Comment