company blog

Živi muzej grad Struga se poslavlja

Lastnik gradu Struga, Terme Krka d.o.o., nas je letošnje poletje obvestil, da želi v prihodnosti grad Struga nameniti drugim vsebinam, zato se Živi muzej grad Struga s prihodom zime poslavlja od nas in svojih obiskovalcev.

GITA, foto Alenka Peterlin - 16 -3 - Copy

Skupinam, ki bi rade še ujele zgodbo, ki smo jo v okviru zasebnega zavoda Svitar z ljubeznijo in prizadevnostjo gradili zadnjih 10 let, sporočamo, da sprejemamo najave za igrane oglede, gostije in team buildinge do sredine meseca novembra 2018.

Družinam in posameznikom, ki bi radi v zlitju smeha, zgodovine, igre in druženja z otroki preživele lep dopoldan, tudi ponujamo še zadnjo možnost za naše grajsko družinsko doživetje. Toplo vabljeni k predhodnim prijavam na ZADNJI DRUŽINSKI DOŽIVLJAJSKI OGLED gradu Struga, v soboto 20.10. ob 10h!

VEČ o Doživljajskem ogledu

 

Iz srca se zahvaljujemo vsem obiskovalcem, ki ste nas v 10-ih letih obiskali, verjeli v naš uspeh, podprli naš napredek in se vračali k nam.

Naše poslanstvo igrificirane interpretacije zgodovine se bo nadaljevalo. Od naslednje pomladi nas boste našli na drugih gradovih. Naše nove zgodbe, ki jih Vam zvesto tkemo, bodo lahko kmalu ugledale luč! Veselimo se trenutka, ko vam jih bomo predstavili.

Novica je bila objavljena Monday, October 15th, 2018 ob 5:51 pm in spada v kategorijo Grad Struga.

Post a Comment