IGRE PLEMSTVA za različne goste

jezik / language
SI - EN
‘Ne poslušaj zgodb o graščakih. Postani eden izmed njih!’ Tako se je glasil poziv poslušalcem Demo dneva Kreativnega inkubatorja, ki se je zgodil v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje je v petek 3. 6. 2022.
Ena izmed 12 predstavljenih zgodb povezovanja kreativnega in poslovnega sektorja je bila namreč tudi Svitarjeva predstavitev treh programov za poslovne skupine, ki so na voljo na gradu Rihemberk.
 
Po štirih mesecih delavnic, individualnih svetovanj in treningov pitchev je Bojana Čibej poleg že predstavljene gRAJskosti (pripravljene v okviru Digitalizacija kulturne dediščine pod okriljem Javnega zavoda za Turizem Nova Gorica in Vipavska Dolina, z domačijo Čilčevi, Kmetijo Bizjak in Vipava sup adventure) javnosti predstavila tudi poslovno različico team buildinga Potovanje v razcvet Rihemberka in preobrazbeni program za podjetja Oporoka Ulrika Rihemberškega (v sodelovanju z ljubljanskim podjetjem O.K. Consulting).
*
gRAJskost - skrivna vez med gradovi, vodami, kmetijami in vinogr
 *
 
Programi so nov korak na poti proti transformativni interpretaciji za odličnega gosta.
 
Programi so na voljo na gradu Rihemberk, po predhodnji rezervaciji.
Razvajati se, osebno rasti, ali se povezovati? Vsak od turističnih produktov, ki bogatijo ponudbo Vipavske doline, ima svojo prednost.